Inschrijfformulier

Inschrijven 2024

 1. Inschrijven voor deelname aan de Paard & Ruiter Instructieweken en -weekenden in 2024 is mogelijk vanaf 1 december 2023.
  Inschrijven voor het Instructieweekend in oktober is mogelijk vanaf 1 augustus 2024.
 2. Inschrijven is alleen mogelijk door middel van het invullen van het online aanmeldformulier, te vinden op onze website. Het inschrijven gebeurt op basis van zogeheten ''voorkeursweken''. Op het inschrijvingsformulier geef je aan welke drie weken jouw voorkeur hebben. Op basis van de inschrijvingen stellen we de lesgroepen samen in een bepaalde week. Iedereen wordt zoveel mogelijk geplaatst in de eerste of tweede week van zijn/ haar voorkeur.
 3. Naast het inschrijfformulier verzoeken wij om een aanbetaling van €100,-. De aanbetaling kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL76RABO0166373281 tnv Paard Mens Onderwijs onder vermelding van naam deelnemer.
  Met de aanbetaling bevestig je jouw deelname aan de Paard & Ruiter instructieweken. Binnen enkele werkdagen sturen wij een bevestigingsmail. In verband met de vele aanmelding die bij de opening van de inschrijving binnenkomen, kan het langer duren.
 4. Indien jouw voorkeursweken vol zijn en wij jou niet kunnen plaatsen, wordt er contact met je opgenomen en ontvang je het betaalde bedrag terug.
 5. Indien wij genoodzaakt zijn een week te annuleren ontvang je het betaalde bedrag min de administratiekosten van €50,- terug.
 6. Uiterlijk zes weken voor de instructieweek ontvang je een e-mail met het verzoek tot betalen van het resterende bedrag. Deze dient binnen twee weken voldaan te zijn.
 7. Ruim voor de start van de instructieweek wordt ook alle benodigde informatie voor deelname toegezonden. Denk aan paklijst, start- en eindtijden, enz.

Paard & Ruiter Instructieweken beschikt over een annuleringsservice. Door gebruik te maken van de annuleringsservice kun je op vertoon van een dierenartsverklaring of medische indicatie annuleren in de weken voorafgaand aan de ‘Paard & Ruiter Instructieweken’.

Het eventuele betaalde bedrag (aanbetaling en factuur) minus de administratiekosten wordt dan teruggestort op je rekening. De kosten van de annuleringsservice bedragen €35,-.

Als je gebruik wilt maken van de annuleringsservice geef dit dan aan op je inschrijfformulier.

Geen mails ontvangen? Kijk dan ook in de spambox of neem contact met ons op.

VOL = VOL!!

 

.
.

Inschrijfformulier

Bijvoorbeeld 12/04/1997
Schofthoogte eigen pony/paard
Bodembedekking
Meebrengen extra pony/paard (+€100,- per week en +€60,- per weekend)
Privé zadelkast, beperkt aantal (+€2,50 per dag)

Let op! De inschrijving is pas definitief bij het ontvangen van de aanbetaling van €100,-. De aanbetaling kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL76RABO0166373281 tnv Paard Mens Onderwijs onder vermelding van naam deelnemer.

Door op inschrijven te klikken, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.