Partners

Partners

Naast de instructeurs zijn er ook partners die de Paard & Ruiter Instructieweken mogelijk maken.

Paard Mens Onderwijs
Paard Mens Onderwijs, ook wel bekend als PMO, organiseert in samenwerking met de Epplejeck de Paard & Ruiter Instructieweken. PMO houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten en evenementen op hun locatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Groeiteam
Groeiteam is onderdeel van Paard Mens Onderwijs. Groeiteam houdt zich bezig met het actieve uitjes en bedrijfstrainingen, met als doel vertrouwen geven en een groepsgevoel creëren.

Friese Paarden Stamboek
Het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek (KFPS) heeft als doel het behouden, verbeteren, bevorderen van het welzijn en promoten van het Friese paard met zijn karakteristieke exterieur, gangen en karakter.

 

 

Dierenkliniek Wolvega
Dierenkliniek Wolvega is een praktijk voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en heeft een uitgebreide paardenkliniek met speciale aandacht voor sportpaarden. Het team bestaat uit professionele erkende dierenartsen met verschillende specialisaties. De kliniek heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van maag-, darm-, hart-, luchtwegproblemen en orthopedische problemen.

Epplejeck
Met maar liefst 12 filialen is Epplejeck de grootste ruitersportzaak van Nederland. Zo heeft Epplejeck super hippe en moderne showrooms met zadelmakerij, zadelpasservice, een online webwinkel en een super groot assortiment aan ruitersportartikelen. Epplejeck heeft een passie voor goede service en kwaliteit zo vindt je trendy producten in frisse kleuren, dat maakt deze superstore uniek!

Het Lage Woud
Het Lage Woud is een plek waar je in een open sfeer kan leren over een holistische en natuurlijke manier van communiceren en omgaan met paarden. Je kunt bij het Lage Woud terecht voor Parelli instructie, behandeling van paarden, revalidatie van getraumatiseerde paarden, het trainen van jonge paarden, lezingen en presentaties, cursussen & Horsemanshipweekenden en Horsemanshipvakanties.

Menu