Programma 2020

Het Programma van 2020

Het programma van de Paard & Ruiter Instructieweken 2020 is bekend! Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken zullen er maarliefst drie verschillende workshops gegeven worden. Net als vorig jaar zal Sophie ook in 2020 aanwezig zijn met haar Equisimulator, echter zal dit jaar haar workshop in een iets ander jasje gestoken worden. Nieuw dit jaar is Annelies, zij zal een workshop grondwerk verzorgen. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder! (Het programma voor 2021 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.)

Workshop Grondwerk door: Annelies Rienksma

Mijn naam is Annelies Rienksma. Tijdens de PMO Instructieweken verzorg ik de longeerlessen. Hierbij leg ik je uit hoe je correct een paard kunt longeren. Dus niet uit laten rennen aan een lang touw, maar correct trainen naar een goedgaand paard. Longeren is een zeer waardevol onderdeel in de opleiding van je paard. Zelf ben ik opgeleid door Lammert Haanstra, de longeerexpert van Nederland. Ik maak dan ook gebruik van zijn longeersysteem en materialen. In de lessen krijg je naast veel informatie over het longeren ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Graag zie ik je deze zomer in de longeercirkel! Lees meer over Annelies.

Workshop houding en zit door: Sophie van der Vegt

Hallo mijn naam is Sophie van der Vegt Ik heb mijn eigen pensionstal in Lunjeberd, hier geef ik ook verschillende lessen. Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken verzorg ik twee workshops waaronder een workshop over houding en zit. Hiervoor gebruik mijn partner "Frits" oftewel de Equisimulator. Ik vind het belangrijk dat ruiters bewust zijn van hun houding op hun paard of pony. Als jouw eigen balans niet goed is, hoe verwacht je dan dat je paard/pony volledig in balans loopt? Tijdens mijn workshop gaan we kijken naar jou houding en zit en krijg je een aantal praktische tips mee die je thuis kunt toepassen. Lees meer over Sophie.

Workshop paardenmassage: Sophie van der Vegt

Hallo mijn naam is Sophie van der Vegt Ik heb mijn eigen pensionstal in Lunjeberd, hier geef ik ook verschillende lessen. Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken verzorg ik twee workshops waaronder een workshop over paardenmassage. Het is belangrijk dat je paard zich goed in z'n vel voelt, of je er nu wedstrijden mee rijdt of er buitenritten mee maakt. Een paard dat vast zit in z'n lijf kan niet optimaal presteren. Tijdens deze workshop geef ik je een aantal praktische tips waarmee jij je paard zelf thuis ook kan masseren.  Lees meer over Sophie.

Menu