Recensies

Recensies

Donna Wiebeberg
De hele instructieweek was erg leuk, leerzaam en gezellig! Ik heb veel nieuwe ervaringen opgedaan en ook veel dingen geleerd samen en zonder zijn paard! Als het kon had ik me al aangemeld voor volgend jaar!

Kees de Vries
Erg leuke week gehad met alle deelnemers. Daarnaast ook veel plezier en leermomenten gehad met mijn paard. Kortom Goed georganiseerd,erg leerzaam en prima zorg voor de mensen en paard/pony!

Sterre Dijksma
Alles was top geregeld, heb een fijne week gehad! Leuke mensen en paarden ontmoet en veel geleerd, het is jammer dat de week zo snel voorbij is gevlogen en wij al weer huiswaarts keren. Wij zijn er volgend jaar zeker weer

Priscilla de Hoogeboom
Ook al had ik geen eigen paard, heb ik erg veel geleerd. De PMO paarden zijn erg leuk en lief. Een ontzettend leuke, gezellige en leerzame week gehad! Ik ga volgend jaar zeker weer!!

Bertha Diederik
Ik heb een erg leuke week gehad, met fijne instructie! De leiding was erg flexibel, er kon van alles geregeld worden, super fijn! Dit maakte dat de week dus echt ingericht was naar behoefte voor iedereen!

Liesje van Rozen
Ik heb samen met mijn nieuwe paarden vrienden en vriendinnen veel geleerd en gedaan maar ook vooral veel gelachen, super week beleefd bedankt!

Mirthe de Boer
Ik heb het er heel erg naar mijn zin gehad tijdens de instructieweken. Alles is goed geregeld, nette kamers, leuke begeleiding, goede lessen en leuke paarden! Al met al heb ik een geweldige week gehad en voelt het als "thuiskomen!"

Anja van der Vaart
Tijdens de instructieweken is er een professioneel team aanwezig met zeer veel ervaring. De locatie van Paard Mens Onderwijs is een super mooie locatie voor zowel ruiter als paard. Ik kom volgend jaar zeker weer!

Video Recensies

Simone Marck
Simone laat ons weten wat ze van de Paard & Ruiter Instructieweken vindt.

Marijke Wijbenga
Marijke laat ons weten wat ze van de Paard & Ruiter Instructieweken vindt.

Aukje Post
Aukje laat ons weten wat ze van de Paard & Ruiter Instructieweken vindt.

Debby van Tol
Debby laat ons weten wat ze van de Paard & Ruiter Instructieweken vindt.