Instructeurs

Instructeurs

Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken geven er verschillende instructrices les. Onze gediplomeerde instructeurs leren je alles om je ruitertechnieken naar een hoger niveau te tillen! Maak kennis met ons team van instructrices:

Ingrid Brak


Ingrid Brak is dressuuramazone en heeft haar eigen bedrijf gevestigd in Joure. Ingrid houdt zich voornamelijk bezig met het geven van lessen, trainen van paarden en het behandelen van paarden middels sportmassage en manuele lymfedrainage. Ingrid heeft meerdere paarden opgeleid tot de Z2 dressuur. Lees meer.

Lisanne Veenje


Lisanne Veenje, Grand Prix-amazone, is afgestudeerd aan de opleiding Paardensport, in bezit van haar instructeurs diploma voor M/Z springen & dressuur en is officieel jurylid voor de B/L dressuur. Ze heeft haar eigen trainingsstal waar ze paarden traint en uitbrengt in de sport tot en met ZZ-zwaar. Lees meer.

Elsemiek van Schaverbeke


Elsemiek van Schaverbeke is afgestudeerd aan de opleiding paardenhouderij van AOC de Groene Welle. Sinds 2014 heeft ze haar eigen bedrijf waar ze lessen verzorgd. Daarnaast geeft ze lessen op een aantal verenigingen en bij mensen aan huis. Ook is Elsemiek gediplomeerd bitfitter en heeft ze meerdere paarden opgeleid naar het Z2.  Lees meer.

Myrte van Opzeeland


Myrte van Opzeeland is afgestudeerd aan de opleiding bedrijfsleider/instructeur paardensport NHB in Deurne. Ze is een aantal dagen per week werkzaam op een dressuurstal. Ze geeft manegelessen aan beginnende tot wedstrijd rijdende ruiters en verzorgd rijlessen voor rijvereniging De Drie Gemeenten, naast deze groepslessen geeft ze ook privé lessen. Lees meer.

Menu