Instructeurs

Instructeurs

Tijdens de Paard & Ruiter Instructieweken geven er verschillende instructrices les. Onze gediplomeerde instructeurs leren je alles om je ruitertechnieken naar een hoger niveau te tillen! Maak kennis met ons team van instructrices:

Ingrid Brak


Ingrid Brak is dressuuramazone en heeft haar eigen bedrijf gevestigd in Joure. Ingrid houdt zich voornamelijk bezig met het geven van lessen, trainen van paarden en het behandelen van paarden middels sportmassage en manuele lymfedrainage. Ingrid heeft meerdere paarden opgeleid tot de Z2 dressuur.

Lisanne Veenje


Lisanne Veenje, Grand Prix-amazone, is afgestudeerd aan de opleiding Paardensport, in bezit van haar instructeurs diploma voor M/Z springen & dressuur en is officieel jurylid voor de B/L dressuur. Ze heeft haar eigen trainingsstal waar ze paarden traint en uitbrengt in de sport tot en met Grand Prix dressuur.

Elsemiek van Schaverbeke


Elsemiek van Schaverbeke is afgestudeerd aan de opleiding paardenhouderij van AOC de Groene Welle. Sinds 2014 heeft ze haar eigen bedrijf waar ze lessen verzorgd. Daarnaast geeft ze lessen op een aantal verenigingen en bij mensen aan huis. Ook is Elsemiek gediplomeerd bitfitter en heeft ze meerdere paarden opgeleid naar het Z2.

Myrte van Opzeeland


Myrte van Opzeeland is afgestudeerd aan de opleiding paardensport in Deurne en heeft het instructeursdiploma KNHS ORUN niveau 4 wedstrijdsport allround behaald. Tevens is ze gediplomeerd ruitervitaalcoach. Ze rijdt een aantal paarden dressuurmatig en daarnaast is ze al bijna 20 jaar bezig met het geven van instructie.

Sandra de Groot


Sandra de Groot, dressuuramazone en gediplomeerd ORUN 3 instructeur. Ze is dagelijk werkzaam in de paarden, van beleren tot uitbrengen in de sport en keuringsklaarmaken. Ze heeft meerdere paarden opgeleid t/m Z2 en ZZ-Zwaar niveau. Daarnaast geeft ze veel dressuurlessen, waaronder ook de lessen bij de Paard en Ruiter Instructieweken.

Dominique Veenstra


Dominique Veenstra

Sophie Postma


Sophie Postma is internationaal eventing amazone en heeft de ORUN  niveau 3 succesvol afgerond. Wekelijks geeft zij meerdere lessen bij verschillende stallen. Daarnaast traint zij paarden voor klanten en brengt haar eigen paard op internationaal niveau uit.

Martin Sterk


Martin Sterk is een springruiter die al op jonge leeftijd zijn eigen trainings- en africhtingstal heeft gestart. Op Sterk Sporthorses houden Martin en zijn team zich bezig met het zadelmak maken en trainen van jonge springpaarden naar het hoogste niveau.

Menu