Tarieven

De kosten van de Paard & Ruiter Instructieweken en weekenden zijn inclusief alle faciliteiten

Hieronder vallen voor de ruiter de overnachting inclusief de daarbij behorende catering, gebruik van facilitaire voorzieningen, gratis consumpties uit de automaat met onder andere koffie, thee en chocolademelk en deelname aan alle activiteiten. Voor je paard/pony is het verblijf inclusief ruwvoer, krachtvoer en bodembedekking (stro).

Annuleringsservice
Paard & Ruiter Instructieweken beschikt over een annuleringsservice. Door gebruik te maken van de annuleringsservice kun je op vertoon van een dierenartsverklaring of medische indicatie annuleren in de weken voorafgaand aan de ‘Paard & Ruiter Instructieweken’. Het eventuele betaalde bedrag (aanbetaling en factuur) min administratiekosten (€50,-) en annuleringsservice (€35,-) wordt gerestitueerd.

Als je gebruik wilt maken van de annuleringsservice geef dit dan aan op je inschrijfformulier.

Woon je ver weg?
Woon je te ver weg om op tijd aanwezig te zijn? Of vind je het gewoon prettig om er al een dag eerder te zijn, zodat jij en je paard alvast een beetje kunnen wennen? Tijdens de Paard en Ruiter Instructieweken is het mogelijk om een dag eerder aan te komen. Dit is mogelijk tussen 16.00 en 18.00 uur. Voor de Instructieweken is dit op de zondag en voor het Instructieweekend op de donderdag. De kosten hiervoor zijn € 50,- dit is € 25,- voor het verblijf van jezelf en € 25,- voor je paard (inclusief stalling en voer voor je paard). Je hoeft zelf alleen nog voor een eventuele maaltijden te zorgen. De volgende dag in de middag starten we het programma met een gezamenlijke lunch.

Extra paard of pony
Wil je graag twee paarden meenemen op Instructieweek of Instructieweekend? Dat kan! De kosten van een extra paard of pony bedragen € 100,- extra stallingsgeld per paard/pony per week. De kosten van een extra paard of pony bedragen € 60,- extra stallingsgeld per paard-pony per weekend

Bodembedekking
Alle stallen op onze accommodatie zijn voorzien van stro. Heb je liever een andere soort bodembedekking? Op onze locatie zijn pakken vlas verkrijgbaar voor € 9,- per pak. Het is ook mogelijk om zelf bodembedekking mee te nemen.

Zadelruimte
Er is een gezamenlijke ruimte voor al je harnachement, poetsspullen, dekjes ed. Deze ruimte gaat 's nachts op slot. Daarnaast zijn er een beperkt aantal privé zadelkasten. De huur van een privé zadelkast inclusief slot is €2,50 per dag.

Instructieweek met eigen paard of pony

€ 455,- /week*

Instructieweek met PMO paard of pony

€ 565,- /week*

Instructie weekend met eigen paard of pony

€ 310,- /weekend*

Instructie weekend met PMO paard of pony

€ 410,- /weekend*

*Alle prijzen zijn per persoon per week, inclusief btw en gebaseerd op deelname met 1 paard/pony.