Voorzorgsmaatregelen

Vanwege het coronavirus hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen om onze Instructieweken zo veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben van de gemeente groen licht gekregen en zijn volledig (corona-proof) goedgekeurd.

Te allen tijde verzoeken we je:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Schud geen handen en voorkom fysiek contact
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Aankomst
Bij aankomst word je opgewacht door één van onze medewerkers bij de ingang van het gebouw. Daar zullen we je de bekende RIVM controlevragen stellen. Je kunt hier je handen ontsmetten en vervolgens ga je met één van onze medewerkers mee om je paard en je spullen te installeren.

Desinfectie
Foyer
Scherm
App 1
Bordje
Looproutes
App 2
Foyer (1)

Kamers en kamerindeling
Je slaapt tijdens je Instructieweek in een appartement met maximaal 3 anderen. De kamers worden ingedeeld op basis van leeftijd en samenkomst. Alle bedden staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en er zijn speciale tussenschotten geplaatst. In elk appartement zijn tissues, handzeep, desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes aanwezig.

Mocht je liever in een hotel willen slapen, is dit uiteraard mogelijk. Dit is geheel op eigen kosten en dien je zelf te regelen.

Looproutes
Om voldoende afstand van elkaar te bewaren zijn er looproutes gemaakt. De kaart met looproutes vind je in de infomap in je appartement. Daarnaast zijn er op verschillende plekken in ons bedrijf desinfectiepunten. We geven dit jaar geen rondleiding. In plaats daarvan krijg je een virtuele rondleiding via ons nieuwe beeldscherm in de foyer.

Tafelindeling
In de foyer werken we met een tafelschikking. Je hebt dus tijdens je gehele Instructieweek een vaste eigen plek. Dit is tevens je plek tijdens de introductie op de maandagochtend.

Wc’s
We verzoeken je vriendelijk alleen gebruik te maken van de wc in je eigen appartement. Zo kan de toiletgroep bij de foyer beschikbaar zijn voor alleen personeel.

Tot slot
Alvast bedankt voor je medewerking. Ondanks deze extra maatregelen gaan we er met elkaar gezellige en mooie weken van maken!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om hier contact met ons op te nemen.

Menu