Menweken

Menweken

De Menweken zijn speciaal voor de fanatieke menner. Tijdens deze trainingsweek ga je bezig met alles wat in het teken staat van de mensport. De Menweken van Paard Mens Onderwijs zijn in samenwerking met Paul Versluis en Ito Werkman. Tijdens de Menweken krijg je leerzame instructie en is er persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Op deze manier zorgen we voor een hoge kwaliteit instructie. De Menweken starten op maandagmorgen en eindigen op vrijdagmiddag.

Les op eigen niveau
De instructie wordt in kleine groepen (max. 2 personen) van hetzelfde niveau en met veel persoonlijke aandacht gegeven. Op deze manier houden we namelijk de kwaliteit zo hoog mogelijk. Paul en Ito zullen je vragen waar je gedurende de week graag aan wilt werken. In een trainingsweek krijg je minimaal 4 keer instructie.

Data:
- Week 35: 24 t/m 28 augustus

Workshops
Wat onze Menweken uniek maken, is het actieve en informatieve programma. In elke week zorgen we voor een aantal interessante en leerzame workshops of lezingen. Deze bevatten thema's die te maken hebben met de paardensector. Geen nood voor menners die al eerder zijn geweest, ook dit jaar zorgen we voor gloednieuwe workshops met verfrissende informatie! Kijk hier voor het volledige programma van 2020.

Buitenritten
Tijdens de Menweek is er ook veel ruimte voor ontspanning. Zo er de mogelijkheid om meerdere keren per week de prachtige bossen in het mooie natuur- en bosgebied De Woldberg en De Eese te verkennen. Het bos beschikt over speciale men- en ruiterroutes, variërend van 4,5 tot 18 kilometer.

Oefenwedstrijd
Als afsluiting van de week bieden we de mogelijkheid om op vrijdagmorgen een oefenwedstrijd te rijden. Je rijdt een dressuurproef naar keuze terwijl je gefilmd wordt. De proef wordt beoordeeld door één van de instructeurs en ingesproken met live commentaar en tips. Zo kun je thuis verder trainen aan waar je tijdens de Menweek aan gewerkt hebt.

Menu